Millainen on hyvä valokuva? Huomasin, että meillä on yli 8000 valokuvaa koneella, vaikka kukaan ei ole varsinaisesti harrastanut valokuvausta aikaisemmin. Hyvin suuri osa on sellaisia, joita ei varmaankaan voi pitää hyvinä valokuvina. Pokkarilla räps vaan ja tyhjennys koneelle. Filmiaikana kukaan ei olisi viitsinyt liimata moista määrää albumeihin, vaan surkeat kuvat olisivat päätyneet takkaan aikansa jossain lojuttuaan.
Silti 8000 kuvan joukosta löytyy hyviäkin kuvia (ainakin omasta mielestä) ja lopuillakin on joku funktio perhepiirissä. Niistä tulee mieleen joku tietty tapahtuma tai reissu, vaikka valkotasapaino olikin hieman pielessä tai viereistä roskista ei rajattu pois.

Tässä pari mielestäni hyvää pokkariräpsyä. Räpsäisty Isokarissa talvella 2011.

Yksi kommentti artikkeliin ”Itsekriittisyyttä

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s