Välillä saa hyviä kuvia muustakin aihealueesta kuin merenkulusta, ihme kyllä. Täällä Rukan lumilla ei näy yhtään laivaa, joten on laitettava tänne jotain muuta sitten. En ymmärrä, miten se Vanhanen sai täällä loistavia ideoita. Itse ei hiihtopäivän jälkeen meinaa saada raapustettua tänne oikein mitään järkevää. Eikä rinteessä saa kyllä oikein kuviakaan. Ainakaan, jos samalla opettaa paria lasta laskemaan. Illalla kyllä on hienot valot, mutta jos hävittää usb-johdon, ei niitä hienoja kuvia saa kamerasta nettiin. Usb-piuhoja ei puolestaan myydä ruokakaupassa. Käsittämättömiä vastoinkäymisiä tuoreen bloggarin uralla. Joten arkoiston kätköistä… Ehkä loppuviikosta tulee sitten vuoden luontokuva-ehdokkaita. Mikäli usb-varastot ei ole lähiseudulta tyhjentyneet. Printterinjohto oli muuten S-marketissa, ei olisi ikinä uskonut.
Ohessa luontoaiheisia kuvia jylhiä Kuusamon luontospektaakkeleja odotellessa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s