Jatketaan ei-merenkulullisilla kuvilla. Ajelin tuolla tunturin tienoilla illalla ja näkymät on tosi hienot iltavalaistuksessa. Tällä viikolla ei säät suosi valokuvausta, pelkkää harmaata, outo valoilmiö on pysytellyt tiukasti piilossa. Ulkoilusäät ovat sen sijaan mitä parhaat, pari astetta pakkasella ja ei tuule. Huomenna on aika lähteä etelän suuntaan, pois hiihtolomalaisten jaloista. Täytyy tulla tänne kuvailemaan vähän paremmissa keleissä. Näkemättä jäi myös luontovalokuvakeskus Hannun jäljillä, joka olisi ihan must-kohde Kuusamossa. Oheisessa kuvassa on mielestäni hyvä kontrasti, ja tunturi jää kivasti taustalle.
Alimmaisessa Rukan eturinne iltavalaistuksessa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s