…hankkimalla laajakulmalinssi! Vaimo! Lisää viikkorahaa, tartteis käydä Rajalassa. Nikonin nokalla nökötti tänään lainassa Nikkorin N-sarjalainen 14-24 mm. Aivan toisenlaisia maisemia tallentui sillä kuin mitä normaalisti kamerassa kiinni olevalla 35 millisellä. Tarviiko sen vaan nyt ihan välttämättä maksaa tonnikahdeksansataa. Ei kai tuolla nyt järjen kanssa ole enää mitään tekemistä. Sillä hinnallahan saa pari telkkaria tai viikon risteilyn tai kolmen kuukauden ruoat tai vanhan Skoodan. Mutta mutta… Vanhalla Skoodalla ei saa yhtä hyviä kuvia pilvistä, telkkarista tulee surkeaa ohjelmaa, risteilyt ja ruoat on pian savuna ilmassa, mutta linssi pysyy. Jos ei kaadu… Arvatkaas onko kiva hortoilla liukkailla rantakivillä pari tonttua kourassa?! Ja tuohan ei ole vielä kallis, kalliit putkethan maksaa lähes kymppitonnin.

Ja rahalla ei tule hyväksi kuvaajaksi. Ei niin sitten millään. Sen olen jo huomannut, että hyvän kuvan saa puhelimella ja parin tonnin järkkärillä se ei toisinaan (yleensä!) onnistu millään. Mutta ne hyvän kameran tarjoamat mahdollisuudet… Jo se, kun sitä pitää kädessä tuo hyvän fiiliksen (sama juttu hyvän vaimon kanssa). Ja hyvää fiilistä tarvitaan hyvään lopputulokseen. Pätee valokuvauksessa ja ruoanlaitossa!

Tämän päivän säähavaintoja läntisen saaristomme taivaalta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s