Taas Aurajoella. Tämähän toistaa jo itseään. Pitäisiköhän blogin nimeksi muuttaa jokivarren joikuja tai kaislikossa suhisee?
Joka tapauksessa merellä ei tänään ollut kovin kuvauksellista lupaavasta aamusta huolimatta. Pelkkää sumua, mutta ei valokuvaussumua. Valokuvaussumu käsittää sumupankkeja sopivissa kohdissa ja siihen yhdistettyä auringonvaloa hiukkasen.
Joten kamera kaulassa iltalenkille. Täytyy sanoa, että Turun kaupunki on panostanut Aurajoen valaistussuunnitteluun. Joki näyttää mukavalta iltavalaistuksessa. Lisäksi päivän penkissä istuskellut pilotti sai kaipaamansa liikunta-annoksen. Ja noin viidennentoista kahvikuppinsa. Luen ainoastaan niitä tutkimuksia, joissa kahvin todetaan olevan hyväksi terveydelle.
Ei ihme, että huippukuvaajien hienoissa kuvissa on monesti urbaaniympäristöä. On paljon helpompaa saada näyttäviä kuvia kaupungin valoista ja yksityiskohdista kuin tasaisen tylsästä peltoaukeasta esimerkiksi.
Ohessa iltakävelyn satoa. Lupaan, että Aurajoki kolmosta ei ainakaan hetkeen ilmesty tähän blogiin.Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s