Säätiedotus antaa ensimmäisiä merkkejä jääkauden päättymisestä. Tässäkin blogissa on ollut jääkuvia toisensa perään, joten nyt on aika julkaista kuvia kesästä. 

Utön satama ja Ormskär fyyrin topista nähtynä
Yllä oleva näkymäkin on hieman toisenlainen joulukuussa… On se hyvä, että meillä on vuodenajat. Osaa kummasti paremmin arvostaa kesää.
Kesällä saattaa luotsiasemallakin olla yhtä vilkasta kuin joskus ennen
Näin pitkän talven jälkeen jälkikasvukin on alkanut kysellä, että koska mennään Isokariin. No mähän kyllä menen sinne ensi viikolla, mutta teistä en tiedä… 
Näkyykö Isiä?
On ihan mukavaa, kun saaressa on pitkästä aikaa vähän elämää. Kymmenen kuukautta vuodessa katsellaan toisiamme, kettua ja jänistä.
Ai, tuollahan se meneekin Kiinan poikien kanssa!
Kesällä laivakalustokin vähän muuttuu, kun jäärajoitukset poistuvat.
Pitäis toi lyhtykoju puhdistaa ja ulkokuorikin kaipaisi maalia…
Hangon läntinen
Kyllähän näitä maisemia katselee ennemmin kuin jäälakeutta. Maltetaan vielä hieman, kyllä ne sieltä vielä tulevat.
Muskelbååtti
Mulla on ollut rankka viikko. Meriturvan koulutuksen lisäksi koin vielä jotain paljon rankempaa. Hullut Päivät. Siellä ei paljon pelastuslautat auta. Jos haluaa lisää kovuutta, voi koittaa kulkea tungoksessa kahden ja puolen metrin mattorulla kainalossa.

2 kommenttia artikkeliin ”Kesäkuvakokoelma

  1. Voi kun ihania kuvia ja kiva taas lukea mitä olet rustannut. Kun on kerran nähnyt miten luosi kiipeää keikkuvaan laivaan, toivoo vain sydämestästään, että turva asiat on hallussa. Niin kuin meilläpäin ruukataan sanoa "seifty fööst"

  2. Tässä postauksessa suurin osa kuvista on vaimon ottamia. Mä olen oikeasti tuolla laivassa. Toi pikavenekuva on viisivuotiaan käsialaa… 🙂 Kyllä kiipeämisessä seifti on fööst. Jos ei näytä turvalliselta, niin sitten ei kiivetä ja odotetaan parempaa hetkeä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s