Turussa ainakin oli tänään ensimmäinen kunnon kevätpäivä. Laivassa vietetyn yön jälkeen oli päästävä hieman jaloittelemaan. Heti siinä satamaterminaalin läheisyydessä on joku kivinen iso rakennus, joka näyttää melko vanhalta. Turun sinappituubissa on sen kuva. Löysin sen lähistöltä, yllätys yllätys – lintuja!

 

Isokarin tintin sukulainen Turuun tintti

Hiippailin pitkin puistoa pikkulintuja vaanien.

 

Peippo

 

Varpunen

 

Räksä

Hiippailuni pitkin pensaita kera kameran alkoi herättää kiusallista huomiota, joten päätin poistua takavasemmalle. Jossain vaiheessa väitin, että en bloggaa enää Aurajoesta, mutta joudun jälleen nöyrtymään. Mikä siinä on, kun sanoo ”ei koskaan”, tarkoittaa se ”ihan varmasti”?

 

Förisorsa Kalevi

 

Jottei tämä nyt mene ihan lintumiehen blogiksi, pitää mukaan laittaa vivahde merenkulkua. Lupaan seuraavaksi postata luotsauksesta!

 

No niin! Nostetaas stora, olikos se falli nyt tässä vai tuoko se nyt oli… Käsi ylös, kuka purjehtisi tällä…

…tai kiipeäisi tänne.

Menovinkkinä Tall Ships Race Helsingissä 17.-20.7. Siellä pääsee tutustumaan vaikkapa luotsikutteriin. Minä tutustun siihen parasta aikaa. On se tekniikka ihmeellistä, kun voi blogata keskeltä merta.

 

2 kommenttia artikkeliin ”Sunnuntaikuvaaja

  1. Ihania kuvia linnuista. Lintuja ei kuvaa koskaan liikaa =)Edellisessä oli myös mahvatavia kuvia, merihanhi oli suosikkini.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s