Tämähän nyt on varsin epäilyttävää, eikä istu suomalaiseen perusnegatiiviseen ajattelutapaan millään, mutta mulla oli varsin mukava työpäivä. Ei nyt mikään erikoinen, mutta päiväluotsaus, hyvä laiva, kahvia ja ruokaa tarjoiltiin ja oli mukavaa juttuseuraa.

P
Du gamla, du fria…

Joskus aina silloin tällöin onnistumme välttämään veneilyn ja näyttävät akrobaattisuoritukset ja nousemme laivaan Golfilla. Lähinnä se tulee kyseeseen, jos laiva on matkalla Raumalta Turkuun tai päin vastoin. On herrasmiehen hommaa parkkeerata työmaan viereen ja töiden jälkeen ajaa taas sieltä pois. Tämä voi olla jollekin arkipäivää, mutta ei meille…

 

Kolleegan taksi saapuu

Kerrankin sai rauhassa kuvailla, kun oma luotsaus alkoi vasta myöhemmin.

 

Ja hop veneeseen siis pikabaattiin, kun Raumal ollaan.

 

Ja sit haminam bäin.

Sorvin ääressä

Siihen työpäivän mukavuuteen palatakseni, suuri osa työssäkäyvistä viettää leijonanosan elämästään leipää tienaamassa. Ainakin meikäläisen logiikan mukaan kannattaa yrittää tehdä tästä välttämättömästä pahasta mahdollisimman mukavaa. Yritän itse kaivaa jokaisesta työpäivästä ne positiiviset puolet. Tänään se oli helppoa. 25 astetta lämmintä, mahtavat saaristomaisemat ja ainakin kaksi purjeveneilijää, jotka oli selvästikin lukeneet mun blogia. Niin hienot väistöliikkeet molemmat suorittivat. Räntäsateisena joulukuun yönä positiivisten puolien hakeminen on sitten hieman haastavampaa, mutta ne toimivat ainakin hyvänä kontrastina kesäajalle. Ja voihan sitä silloinkin kuulla hyvän jutun tai saada kupin erinomaista kahvia. Työhyvinvointi on aika pitkälti asennetta ja korvien väliä.

 

Maisemakonttori

Eihän näitä maisemia katsellessa voi olla kuin hyvällä tuulella. Toivotan kaikille mukavaa työpäivää!

 

7 kommenttia artikkeliin ”Mukava työpäivä

  1. Olen kanssasi samaa mieltä, että niin iso osa annetaan elämästämme työlle, että olisi sääli viettää ne hetket otsa kurtussa. Se on omasta asenteesta kiinni ja jos ei pidä työstään, niin sitä kannattaa vaihtaa. Iloista työpäivää myös sinulle! PS Ei paha tuo maisemakonttori, minä tuijotan ikkunasta kerrostalon seinää =D

  2. Omasta asenteesta on moni asia elämässä kiinni ja tottakai työhyvinvointikin hyvin pitkälti. Inhat työkaverit voivat kyllä latistaa fiilistä hyvinkin tehokkaasti, (nimim. kokemusta on;)) mutta sulla on sentään kesäaikaan noi kerrassaan mahtavat maisemat joista nauttia 😀 Mukavaa työviikon jatkoa sulle myös! 🙂

  3. Katinka, olen samaa mieltä. Sinä päivänä, kun musta tuntuu inhottavalta mennä töihin, vaihdan työpaikkaa. Olipa se sitten miten järjetöntä tahansa. Tai teen jotain muuta, purjehdin maailman ympäri tai voitan Tiger Woodsin golfissa. Kaikki on itsestä kiinni.Ansku, työkavereita on aina inhoja ja mukavia. Se on vaan part of the business. Sellaista tilannetta ei tule, että kaikki miellyttäisi. Joten asia on siis hyväksyttävä. Toimeen on tultava kuitenkin.

  4. Niin ja tämän lähes yltiöpositiivinen päivähän alkoi VTS:n tarjoamalla kahvilla, mikä parasta…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s