Ei laivoja tänään. Asennekysymys: tylsä päivä autiolla saarella vai tilaisuus rentoutua luonnon keskellä? Valitsin jälkimmäisen. Ja näin se meni:

Kääk! Autio saari ei olekaan enää autio.

 

Häiriötön yöuni puoli kahdeksaan. Täydellinen aamiainen (2 ruispalaa ja mustaa kahvia, maitoa ja makkaraa ei ollut). Kiinnostavia paperihommia puoleenpäivään. Makuhermoja hellivä Grandiziosa -pakastepizza lounaaksi. Jälkiruoaksi täydellisyyttä hipovia golfsvingejä takapihan rangella (ja pari kadonnutta golfpalloa). Retki majakalle. Huomispäivän luotsauksien tuumailua. Puhelimessa oloa. Saunomista ja sen jälkeen istuskelua takakuistilla, josta noin viiden metrin päässä ruokaili jänis. Tuijotuskisa jäniksen kanssa (jänis hävisi ja luikki metsään pettyneenä). Ruokailu, pussi pakasteranskalaisia. Voiko vuoden pakkasessa olleita grillimakkaroita vielä syödä? En uskaltanut. Iltalenkki kameran kanssa. Antimaskuliinisesti kuvailin kukkia, onneksi kukaan ei nähnyt. Bloggailua ja päivän yhdeksäs kahvikuppi.

Tän mä tunnen, se on se öö… Huomaa järkyttävän hieno bokeh!
Keltaruusu? Voikukka se ei ainakaan ole.
Isokarin stage

 

Ei huono hengenvetopäivä ennen loppuviikon orastavaa laivaruuhkaa. Univelkaa ei ole, rästityöt on tehty, työhyvinvoinnista sekä henkilökohtaisesta hygieniasta on huolehdittu. Voiko muuta enää toivoa? Taitaisi päteä muuten vähän joka työpaikassa.

 

2 kommenttia artikkeliin ”A day off

  1. Kyllä, tälläinen päivä tarvittaisiin ihan jokaiseen työpaikkaa, kuullosti rentouttavalta =) Nollaus silloin tällöin (ja nyt en puhu perskännistä) tekee hyvää.

  2. Mun firmassa muuten olisi. Panoistaisin siihen, että paras työteho saadaan ulos. En siihen, kuinka monta tuntia jossain istutaan. Voi tietysti olla helpommin sanottu kuin tehty, mutta tämänkaltaisia toimintamalleja taitaa olla jossakin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s