Huh, lomailu on rankkaa… Pari viikkoa lomailtu, ja pari päivää oltu kotona. Pyykkikonetta pyörittämässä lähinnä. Mennäksemme taas. Suurista purjelaivoista osa on jo saapunut Helsinkiin. Suurimmat ovat vielä matkalla, niiden matkantekoa on hidastanut pohjoistuuli. Eivät taida olla maailman parhaita paatteja kryssaamiseen, en tiedä. Keskiviikkona pitäisi sitten kaikkien olla viimeistään perillä.

Hietalahdessa on monenlaista tapahtumaa lauantaihin asti. Laivoihin tutustumista, näytteilleasettajia, konsertteja ja niin edelleen. Finnpilotilta on esillä luotsikutteri. Siitä on juttua täällä. Kutteriin pääsee tutustumaan ti-pe klo 10-19 ja la 10-15. Samalla voi kysellä luotsauksesta yleisesti tai jutella muuten mukavia. Allekirjoittaneen kanssa ke ja to, muiden mukavien esittelijöiden kanssa silloin ja muina päivinä. Jos kuljette ohi, niin älkää kulkeko ohi, vaan piipahtakaa kutterissa.

Tapahtuma on muutenkin luotsaukselle haaste. Isot laivat käyttävät luotsia ja Helsingin alueen luotseista jokainen kynnelle kykenevä on kaivettu esiin, vapaavuorolaisia myöten.
Nyt kurssi kohti isoa kirkkoa, ohjelma ja muut tiedot löytyvät täältä!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s