Welcome on board!

Tervehdys täältä lomalta!

Ei vielä kaukomailta, vaan mistäpä muualta kuin venerannasta. Kesän virallinen lopetus kurvasi nosturiauton muodossa paikalle. Tänä vuonna rikisulkeiset eivät ole tuntuneet yhtä kovalta ponnistukselta kuin aiemmin.

Joillain oli aikaa touhuta joutavia

Säätilalla saattaa olla jotain tekemistä asian kanssa. Oli suorastaan kivaa laittaa mastoa pakettiin ilta-auringonpaisteessa. Innostuin jopa pesemään koko veneen, mikä olikin tarpeen, koska kotilaituriimme on pesiytynyt kroonisesta ripulista kärsivä lokkilauma. Lisäksi oli kiva saada vene ylös yläpuoli kuivana. Vesisateessa koko touhu on entistäkin masentavampaa. Siinä tahtoo vielä kastua kaikki paikat, mikä ei talvisäilytyksen kannalta ole kovin toivottavaa. Pari kertaa olen jättänyt noston lokakuulle. Näpit jäässä lumihiutaleiden leijaillessa ei juuri tule mieleen veneilyn hehkeämmät puolet.

Valmiina nostoon

Vene saa peiton niskaansa viikonlopun aikana. Onneksi kauden purjehdukset eivät ole vielä purjehdittu. Viikon päästä lennähdämme Dubrovnikiin, josta on tarkoitus löytää Splitiin. Saa nähdä, kuinka käy. Merenkulku se on aina yhtä jännää.

 

4 kommenttia artikkeliin ”Statuspäivitys

  1. Kyllä tulee haikea olo kun ajatteleekin veneen nostoa. Meillä on vielä vesillä mutta nosto tulee pakostakin ajankohtaiseksi kohta. Mistähän se voi johtua, että kesä menee aina nopeammin kuin talvi, vaikka kestävät saman ajan??? Meillä oli kyllä huippu hieno kesä tänävuona.

  2. Arvasin oikein! 🙂 Aavistelin meinaan taannoin tuota teidän purjehdusreissun suuntaa. Meidän perhe lomaili heinä-elokuun vaihteessa Kroatiassa – Istrian maisemissa. Ihastuimme maahan täysin. Mahtavaa reissua teille!

  3. Kroatia on tosi jees! Siisti ja sivistynyt. Olen ollut siellä paljonkin, entisen työnantajan leivissä. Oikeastaan ainoa paikka Välimerellä, jossa on kunnon saaristo. Kreikan saaristohan käsittää lähinnä tuulista avomerta. Odotamme reissua kovasti, purjehdittua ei ole tullut koskaan siellä päin.

  4. Niin se vaan on. Oikea talvikin olisi kyllä kiva. Ei sellainen kuuden kuukauden vesisadeperiodi. Olin tänään käsittämättömän ahkera ja raavin puolet veneen pohjasta puhtaaksi maalista. Huomenna jatkuu! 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s