Jaaha… huomaan olleeni pois blogin äärestä taas jonkin aikaa. Samaa pätee muuten laivoihin, vaihdamme par aikaa työviikkoa. Se tarkoittaa sitä, että parittomat työviikot muuttuvat parillisiksi ja päinvastoin. Näin pääsee jokainen odottamaan joulupukkia kotikuusen äärellä joka toinen vuosi. Homma toteutetaan tekemällä puolentoista viikon työjaksot syksyllä, joten sorvin ääreen pääsee vasta torstaina.

Kun pirulle antaa pikkusormen, se vie koko käden. Sama pätee näköjään näihin kirjoitteluhommiin. Olen päätynyt luomaan huippujournalistin uraa luotsausyhtiömme sisäiseen lehteen. Jostain kumman syystä New York Timesin headhunterit eivät ole vielä soitelleet meikäläiselle, vaikka olen ollut toimituskunnassa mukana jo useita viikkoja, joten mediaura taitaa olla kivikkoinen kuin Merikarvian saaristo konsanaan.

John Nurmisen säätiö sen sijaan lähestyi erinäisten välikäsien kautta. Säätiöllä on Puhdas Itämeri -sivusto, josta löytyy ”Minä ja Itämeri” -kirjoitussarja. Siinä eri ihmiset kertovat suhteestaan Itämereen. Ajatukseni ilmestyvät sinne varmaankin marraskuun kuluessa, mikäli ne painokelpoiseksi katsotaan. Niitä odotellessa kannattaa käydä tutustumassa edellisten kirjoittajien kertomuksiin. Todella mielenkiintoista, ja hyvän asian puolesta!

Kamerallani on menossa se kausi, että se ei suostu tuottamaan hyviä kuvia. En tiedä miksi, ruskankin pitäisi olla parhaimmillaan. Ei hätää, viimeisen vuoden aikana arkistooni on kertynyt 4500 uutta kuvaa. Laitan tähän muutaman mielestäni hyvin onnistuneen. Aika erilaisia asioita kameran linssin läpi tulee katseltua.

 

P.S. Mikähän siinäkin on, että joka vuosi kuvittelee, ettei sairastu influessaan, eikä tarvitse sitä rokotetta. Sitten kun taas sairastuu, miettii miksei sitä voinut käydä ottamassa. Ätshii!

 

4 kommenttia artikkeliin ”Kirjallisia tuotoksia

  1. Onnittelut kivoista jutuista kirjoittajan uralla! yllä sulla pysyy kynä/näppäimistö niin hyvin kädessä, että saavat olla onnellisia löydöstään!Pikaista paranemista sinne! Olen itse ollut samoilla linjoilla ja päädyn useimmiten myös samoihin lopputuloksiin tuon influenssarokotteen suhteen. Vain joku talviloman kaukomatka on riittävän painava syy ottaa rokote, muuten on aina mukamas onnea.

  2. Kiitos! Kyllä tässä jo taidettu pahimmasta päästä…Välillä on vähän kynät solmussa, ja tuntuu että nyt on jo kaikista mahdollisista aiheista kynäilty, mutta sitten aina tulee jotain.

  3. Sulla on nokkelat, mielenkiintoiset ja oikeasti hauskat jutut. Yhtään liioittelematta. Monet naurut taas sain, ku skrollailin vanhoja postauksia. Kiitti, ja tsempit sinne synkkyyteen! Niin ja onnittelut kirjoitushommista!-Riikka

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s