Kävimme vaimon kanssa katsomassa Esko Männikön valokuvanäyttelyn Helsingin Taidehallissa. Suosittelen. Näyttely on auki vielä 2. maaliskuuta asti. Jos satut olemaan kulmilla, kävele sisään.

Ihailen Männikön kykyä pysäyttää hetki juuri oikein. Sen kun oppisi. Inspiraatiota se kuitenkin tarjosi, joten päätin tarjoilla momentumeja työpäivästä. Tarina kuvien takana on kaikissa sama: minä räplään kameraa, ja muut ovat kuin olisivat muutenkin. Onneksi räplään kameraa melkein aina, niin kukaan ei kiinnitä siihen enää juuri mitään huomiota.

Vesisateet, lounaisvirtaukset ja uusi työviikko; täältä tullaan.

 

 

 

 

2 kommenttia artikkeliin ”Momentum

  1. Hei,

    enpä ole tainnut komeentoidakaan tänne uuden blogin puolelle. Mutta nyt täytyy kokeilla. Olin nimittäin viime viikolla Helsingissä ja suunnittelin pistäytyväni tuossa näyttelyssä. Mutta niin se vain jäi. Nyt harmittaa, kun en mennyt. Vieläköhän ennättäisin viikonloppuna? Tai siis saisinkohan luuni liikkeelle…

    terveisin
    Laara

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s