Maailman merillä seilaa aika paljon edellisessä postauksessakin mainittuja lemmikkieläimiä. Nyt, jos äkkiä mietin, niin vastaan on tullut ainakin koiria, kissoja, papukaijoja, undulaatteja ja kilpikonnia. Onneksi ei mitään kovin eksoottista ja vihaista.

Muutama on jäänyt oikein mieleenkin. Niin kuin se koira, joka kärsi tilapäisestä peräpään halvaantumisesta. Se raahautui pelkällä etuvedolla luotsin jalkoihin, ja jäi sinne kohtalaisen pitkän luotsauksen ajaksi. Pian kävi ilmi, että takavedon lisäksi katalysaattorikaan ei toiminut kunnolla. Matka jatkui nokka nutturalla piskin päästellessä synkkiä pilviä jalkatilassa. Toivottavasti henkilökunta tajusi, että se oli koira, eikä luotsi.

Kerran erään laivan koira karkasi satamassaoloaikana. Sitä etsittiin kissojen ja koirien kanssa, mutta ei vaan löytynyt. Lopulta laivan oli pakko lähteä, ja hurtta jäi ahteriin. Kippari oli surkeana, koska lemmikki puuttui matkasta. Routa ajoi porsaan lopulta kotiin, mutta koska laiva oli jo matkalla, joutui nelijalkamatruusi päästelemään taksilla perästä seuraavaan satamaan. Kalliksi ne tulevat välillä elukoidenkin retket.

 

Yksi kommentti artikkeliin ”Kaikenkarvaiset seilorit

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s