Tug boat made fast forward.
...ja tango merellä soi...

Viimeinen työviikko ennen kesäloma vol. 2:sta. Oli ”isojen laivojen” viikko. Sellaisten, jotka käyttävät hinaajaa. Näitä keikkoja oli viikon kymmenestä luotsauksesta kolme. Viikkoon mahtui myös roro-laivoja, tankkilaivoja ja pieniä laivoja. Vihreitä, punaisia ja mustia laivoja. Yksi oli likainen laiva, ja monessa laivassa puhuttiin jalkapallosta.

Välillä oli telakan hommia, kun kävin katsastamassa valmisteilla olevan luotsiveneen tikasmaston tikkaiden kulmaa. Tuotekehitys on kova sana tälläkin alalla.

Veneilijöistä ainakaan kaksi ei ole lukenut blogiani. Jospa keulan-edestä-alle-sadan-metrin-päästä -kiintiö olisi sitten täynnä. Kuvaa en ehtinyt ottaa, kun oli muuta puuhaa.

Satama kello kolme aamulla voi olla näinkin esteettinen näky.

Järkkäri on ollut naftaliinissa. Jospa sen kaivaisi sieltä lähiaikoina. Sen lisäksi aion lyödä pieniä valkoisia palloja metsään (ja maksaa siitä ilosta). Olen kehittynyt tässä lajissa, sillä saan lyötyä ne pallot paljon pidemmälle metsään kuin vielä viime vuonna. Lisäksi aion viettää aikaa perheen kanssa. Siinäpä ne tärkeimmät lomasuunnitelmat!

 

Yksi kommentti artikkeliin ”Viikkoyhteenveto

  1. Hihhihhiii… (Paitsi tuo keulan edestä pyyhkäisy lähietäisyydeltä on vakava asia, kannattaisi tosiaan lukea luotsinblogia!)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s