Pilotin virallinen menovinkki: käykääpä katsomassa Suomenlinnan museossa monien luotsienkin hyvin tunteman valokuvaajan Jacopo Brancatin näyttely ”A bridge to the future”. Se on avoinna ensi maaliskuuhun asti, joten vähän kauempaakin vielä ehtii. Vaikka hevosella. Näyttely kertoo perinnepurjelaivoista ja Suomenlinnan telakasta.

Kärvistelen ideatyhjiössä valokuvauksen suhteen, joten oli ilo katsella hienoja otoksia laivoista. Ennen kaikkea itseäni miellyttää ihmisten kuvaaminen. Mahtavaa, kun ihan tavallisen tuntuisesta tilanteesta saa oikean valon tai ilmeen ansiosta hienon kuvan. Tylsä kesävalo alkaa olla ohi, ja kontrasteja on kohtapuoleen tarjolla, joten olettaisin piristyväni valokuvauksen saralla, ja näin blogikin saisi vähän vauhtia. Mikähän siinä on, että tykkään varjoista ja vähän pimeistä kuvista?

Niitä oli Suokin museossa tarjolla mukavasti.

Thanks Jacopo, great job once again! It was so nice to see your cool photos of the beautiful ships and people around them.

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s