Kyllä. Sitä katsottiin jostain pilvenreunalta, että Ollihan se tuolla marssii kohti laivaa, pannaanpas vähän sitä valkoista laatua tulemaan ja tuulahdetaan pikkuisen juuri lähdön hetkellä. Hähää, siitäs saa.

On menty ympäri maakuntaa koko alkuviikko niin, ettei kirjoittamishommia ole ehtinyt miettiä, kaikki ylimääräinen aika on pitänyt käyttää nukkumiseen. Loppurutistus meneillään.

Tämä blogi muuttuu nimittäin viikonloppuna jälleen vähäksi aikaa reissublogiksi. Suuntana New York vailla suurempia ennakkosuunnitelmia. Asunto sentään järkättiin hyvissä ajoin jo toissapäivänä, niin ehkä ei tarvitse olla taivasalla. Ei sitä tosin vielä tiedä. Hotelli olisikin ollut liian steriili ratkaisu. Mieluummin vietetään viikko Brooklynilaisena. Blogikirjoittelun kannalta varmasti parempi majoitusvaihtoehto.

Teroittakaa te täällä lumikolaa, minä lähden talvea karkuun. Vaikka kyllä se lumipilvi meikäläisen tuurilla perässä pysyy.

 

8 kommenttia artikkeliin ”Lunt satta ja kiiret pittä

 1. Hih, säätyypin vaihtuminen taisi yllättää monet meistä taas oikein kunnolla! Ihanaa Nykin matkaa, postauksia Brooklynista odotellessa.

 2. Hei,

  mitäpä luulet, että mihin minun kannattaisi ottaa yhteyttä, kun haluaisin alustavasti tiedustella, olisiko mahdollista päästä TET-harjoitteluun jollekin luotsiasemalle?

 3. Hei! Anteeksi vielä, mutta haluaisin vielä kysyä yhden kysymyksen. Tiedätkö, onko joskus joku ollut jossain luotsiasemalla TETissä?

  Kiitos ja mukavaa syksyä!

 4. Heippa!

  Selaillessani Marinetrafficia huomasin, että matkalla oli PILOT L150 -niminen luotsivene menossa kohti Orrengrundia. Onko tämä siis uusin luotsikutteri mikä on valmistunut ja onko niitä tulossa lisää?

  1. Taitaa olla Orren kutteri uusin. Yksi on rakenteilla parasta aikaa. Muuten, kutterin numero alkaa aina ykkösellä ja jos kyseessä on nopea luotsivene, sen numero alkaa kakkosella. Knoppitietoutta...

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s