On paljon parempia blogeja, jos haluaa shoppailu- tai ravintolavinkkejä New Yorkiin. Riittänee, jos totean, että nälkä ei pääse yllättämään, sillä noin kymmenen metrin välein on joko ravintola, kahvila tai prezel-koju. Rahoistaan pääsee niinikään halutessaan eroon. Kaikkea on kaupan, paitsi macbookeja skandinaavisella näppiksellä (lyhyellä varotusajalla). Kaikkea voi tehdä jokaisena vuorokaudenaikana. Kaikenlaisia ihmisiä liikkuu kaikissa paikoissa.

En siis selittele enempää, vaan laitan oman näkökulmani kuvina. Kannattaa avata ne suuremmiksi, niin pääsevät paremmin oikeuksiinsa. Kannattaa myös matkustaa New Yorkiin hakemaan oma näkökulma, joka varmasti on erilainen. Jos pitäisi yksi sana sanoa NYC:stä: kontrastit.

 

 

 

 

 

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s