No siksi, että se on painellut etelään jo kauan sitten. Eikä se tarvitse kuvan kaltaisia värkkejä osatakseen pimeässä perille. Jännää, miten pienessä pääkopassa voi sijaita täydellinen integroitu navigointijärjestelmä. Täydellinen nimenomaan, vai onko joku kuullut kivelle ajaneesta linnusta?

Syssy on synkimmillään. Meillä täällä lisämaustetta tuo Uudenkaupungin väylän ruoppaustyö, joka jatkuu ja jatkuu… Väylä on kuin maailmancupin pujottelurata ylimääräisine pienine tikkuineen, joilla merkataan keskeneräisiä työkohteita. Proomuja kulkee siellä täällä ja ruoppaajat jyrisevät halogeenit paistaen. Tuulee ja sataa. Onneksi ei vielä lunta. Se johtuu siitä, että vaihdoin jo talvirenkaat. Muuten kyllä olisi jo satanut. Kannattaa siis vaihtaa ajoissa.

Vaikka saisi se talvi jo tulla. Sairastun nimittäin aina syksyllä kilpirauhasen liikatoimintaan. Ainakin pikaisesti guuglailtuna. Oireet nimittäin täsmäävät, niitä ovat mm. ahdistus, hiustenlähtö, hikoilu, jano, väsymys, käsien vapina, levottomuus ja lisääntynyt ruokahalu. Onneksi menee talven myötä ohi nuo muut, paitsi viimeinen.

Nyt öitä, ja aamulla taas pujottelemaan!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s