Istuskelen Gudingenissa matkalla Kökarista Långnäsiin. Saaristologistiikka vaatii joskus luovuutta… Etäisyydet ovat ajallisesti pitkiä, eikä kyytiä ole tarjolla seitsemän minuutin välein. Mutta ei se mitään! Ajan voi käyttää hyödyksi, sillä mukana on uusin rakkauteni MacBook, sekä Photoshop. Kaksi ja puoli tuntia lyhenee niiden avulla kahteen ja puoleen minuuttiin.

Näppäilin tuossa alkuviikosta hieman kuvia, joita oli jo edellisessä postauksessa. Nämä siirtymät ovat mitä loistavinta valokuvien kehitysaikaa. On se vaan hyvä, että se touhu on siirtynyt Fotariin. Kokonaista pimiötä ei olisi nimittäin kiva raahata repussa mukana.

Eikö olekin ihan mukavan näköinen aamuhetki Utössä, vaikka itse sanonkin! Mukavaa viikonloppua – trevlig helg!

aamu

2 kommenttia artikkeliin ”Huomenta!

  1. KYLLÄ – on upea! En ole ikinä ollut Utössä tähän vuodenaikaan, mutta mieli tekisi, kun tällaisen näkee.

    1. No oli aika poikkeuksellinen aamu tähän aikaan vuodesta. Yleensä marraskuussa tulee vettä ja tuulee niin, että sukat pyörii jaloissa. On sekin tietysti yhdenlainen kokemus. Siitä vaan viikonloppuretkelle Utöseen, kamera mukaan ja lämmintä päälle!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s