WordPress ystävällisesti piti tilastoa viime vuoden tapahtumista blogissa. Aivan uskomaton on internetin ihmeellinen maailma; en ole koskaan mainostanut missään, kunhan aloin pari vuotta sitten kirjoittelemaan omasta työstä ja harrastuksista. Välillä into vähän hiipuu, välillä on vilkkaampaa. Ihan niin kuin missä vaan jutussa.

Blogi on poikinut itselleni kaikenlaisia kivoja asioita, kontakteja ennestään tuntemattomiin ihmisiin, ja toivottavasti myös avannut vähän erään harvinaisen ammatin arkipäivää. Yli 70000 käyntiä vuodessa ja reilu 500 tykkäystä naamakirjassa! Kiitos, kiitos ja kiitos! Ei tätä nyt voi oikein lopettaakaan, joten pistetään leuka rintaan ja marssitaan pää painuksissa kohti uusia pettymyksiä vuonna 2015.

P.S. Kommenttiboksin lisäksi juttuvinkkejä, spämmia, pelilippuja golfkentille, lahjakortteja Rajalaan sekä käteistä vastaanotetaan osoitteessa luotsikuva at gmail.com. Kritiikkiä ei kannata lähettää, en ota sitä kumminkaan tosissani.

The Louvre Museum has 8.5 million visitors per year. This blog was viewed about 73,000 times in 2014. If it were an exhibit at the Louvre Museum, it would take about 3 days for that many people to see it.

Click here to see the complete report.

6 kommenttia artikkeliin ”Annual Report 2014

 1. Aika hyvin! Jos blogiasi pitäisi jonottaa lukemaan, mahtaisi jono olla pitkä. Ja ihan yhtä aitoa ja alkuperäistä kuin Louvressakin! Jatkaha vaan.

 2. Minultakin onnittelut hyvästä saavutuksesta ja mielenkiintoisesta blogivuodesta! Uusia viihdyttäviä postauksia odotellessa :-).
  Ps. Joko uusi väylä on hanskassa tai miten kauan käytännönharjoittelussa menee?

  1. Kiitos!

   Uusi väylä on koeajoa vailla. Sitä on yritetty väännellä ja käännellä, mutta on joulua ja myrskyä, niin aikataulut on venyneet… Kuukausissa puhutaan yleensä per väylä käytännön harjoittelussa. Harjoitteluun olisi hyvä saada vähän kaikenlaista olosuhdetta.

   1. Myrskyjä on todella ollut, minäkin kävin niitä vuoden vaihteessa Saaristomerellä fiilistelemässä. Ei paljon rantakallioilla uskaltanut tuulenpuuskissa kävellä. Merimatkoilla kalat jäi onneksi ruokkimatta.

 3. Minäpä en ihmettele noin hienoa tulosta lainkaan! Blogiasi on ollut mukava seurata. Hyvin otettuja kuvia ja viihdyttävää tarinan kerrontaa, siinä on hyvän blogin ainekset kasassa. Ei muuta kuin leuka pystyyn ja kohti uutta mielenkiintoista blogivuotta! Onnea hienosta tuloksesta!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s