Ihan onnistunut kuva.
Ihan onnistunut kuva.
Tyypillinen blogikuva.
Tyypillinen blogikuva.

Te yksityisyyden suojastanne kiinnostuneet. Ette muuten ole turvassa, haa!

WordPress jättää nimittäin lähtemättömän jäljen siitä, miten olette blogiini päätyneet. Katselin hakukoneisiin laitettuja hakusanoja viimeisen vuoden ajalta. En ole enää aivan varma, jatkanko blogin kirjoittamista. Tai hakukoneiden käyttämistä.

Miten Google perustelette sitä, että joku pahaa aavistamaton päätyy tänne termillä ”myrkkymaali kärpäsille”?

Täällä ei myöskään kerrota ”miten laiva sulatetaan jäästä”. Sehän on ihan mahdotonta sellainen, ja huonoa merimiestaitoa, jos laivan päästää jäätymään ylipäätään.

”Mitäs ne oikeen riehuu siellä” viittaa lähinnä Kuopion poliisilaitokseen, ei Luotsilaitokseen tai sen kirjoitteleviin edustajiin.

”Merikapteenin palkka” kiinnostaa paljon. Justiin saa laskut maksettua, verottaja ja vaimo vie loput.

”Osaako järjestelmäkameralla kuvata” Ei saamari osaa, ainakaan parin vuoden harjoittelun perusteella. Jos sattuu joku onnenkantamoinen, mutta suurin osa on sutta ja sekundaa.

”Luotsaan laivaa päällä rauhattoman veen” No niin, tänään viimeksi kävi ammatinvalinta taas mielessä. Ei oo mitään järkeä kiipeillä laivojen ulkosivulla. Ihmiskatapulttia odotellessa.

”Paras lomapäivitys” Se tulee ihan pian. Lähden nimittäin lomalle. Terve.

Yksi kommentti artikkeliin ”Tilastoja

  1. Olihan sulla ainakin kuva, jossa laivan kannelta hakataan jäätä! Tunnistaneeko google sitten kuvan sanan perusteella tai varmaan kirjoititkin jotain siitä. Oliko myös maaleista joskus? Vanha tuttu kesä ja kärpäset yhdessä saattaa sopia myös myrkkymaaleihin… Mutta riehuminen? No, se varmaan on jossain vilahtanut sekin sana. Sellaistahan se on nykyisin. Kun kerran katsot netistä hotelleja jostain peräkorvesta, saat kahden viikon ajan joka päivä uskomattomia tarjouksia juuri sinne.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s