Pitkästä aikaa.

FullSizeRender-2

Kolme viikkoa meni lomaillessa, jolloin en kirjoittele blogia, koska siitä tulee työasiat mieleen. Ja lomalla ei kuuluisi tulla, vaan pitää keskittyä perheeseen ja matkailuyrittäjien tukemiseen. Näin myös tein, ja nyt pidän lomaa perheestä (ja se minusta), eli olen töissä ja yritän haalia jotain, jolla pääsee taas tukemaan niitä matkailuyrittäjiä… on tämä karmea noidankehä, ja kuulostaa myös ihan älyttömältä.

FullSizeRender-3

Kevät on tullut. Riskilät on saaressa ja alliparvet viilettää. Käärmeet on heränneet, paitsi yksi, joka oli kuollut. Matelijatragedia ulkosaaristossa… Jos sitä talvea nyt olikaan, koko ajan ajettiin pikaveneellä. Ensimmäinen kerta ainakin kolmeenkymmeneen vuoteen sanoo vanhemmat.

FullSizeRender-1

Eikä tässä vielä ole kerinnyt ajattelemaan mitään kirjoittamisen arvoista. Paitsi eilen oli kyllä mielettömän komea auringonlasku. Niin, ja yhdellä venäläisellä kipparilla on Volvossa iskarit menneet huonoksi, kun siellä on niin kamalat tiet. Ja Puolassa on kevät pitkällä. Ruotsin hallitus ei vaan saa sitä tonnistoveroa aikaiseksi. Kiinalaiset luotsit on arrogantteja. Nokian tekee laadukkaita renkaita.

FullSizeRender-4

Tietäisittepä poliitikot, mitä kaikkea tässä luotsin hommassa saa selville geopolitiikasta ja maailmantaloudesta. Kysykää vaan rohkeasti, jos joku asia askarruttaa!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s