…on ollut vähän hiljaista täällä blogissa. Olen kirjoitellut sitä nyt muistaakseni kaksi ja puoli vuotta, ja tuntuu hieman välillä siltä, että (niin mukavaa kun blogia onkin kirjoitella) kaipaan pientä taukoa siitä. Ja kuka sitä nyt somessa kesällä muutenkaan roikkuu??

Kesään kuuluu niin paljon kaikkea muuta, ettei yksinkertaisesti ole vaan huvittanut bloggailla. Niin kuin juoksuharjoittelu, rasitusvammat, perheen kanssa reissailu, golfpallojen lyöminen metsään (ja niiden etsiminen sieltä), vain noin muutamia mainitakseni. Ja toisaalta jos kivasta harrastuksesta alkaa tulla velvollisuus, sisältö kärsii väistämättä. Tämän blogin kohdalla tosin siitä huolimatta.

Mutta mutta… Ilouutisia teille, jotka kaipaatte kiivasti luotsausuutisia ja tiedonjyväsiä rikkonaisen rannikkomme ja somien sisävesiemme syrjäisimmistäkin kolkista: Finnpilot Pilotage Oy on tänään avannut Facebook-sivut sekä Twitter-tilin!! (@finnpilot_) Ei kun tykkäämään ja seuraamaan! Toivottavasti saamme välitettyä teille näin luotsaustietoutta entistä paremmin.

Palataan viimeistään, kun olen löytänyt kaikki golfpallot metsästä!

2 kommenttia artikkeliin ”Joo-o, tiedän…

 1. Heippa!

  Minua kiinnostaa kovasti luotsikutterinhoitajan työ ja ajattelin, jos viitsisit hieman auttaa ja valaista minua.

  Millaisen koulutuksen tarvitsee, jotta voi päästä luotsikutterinhoitajaksi? Missä voi kouluttautua ja jos hieman viitsisit jotain kertoa.

  Kiitos paljon jo etukäteen ja mukavaa kesää! 🙂

  1. Moi, Teppo!
   Luotsikutterinhoitajalta vaaditaan kotimaanliikenteen laivurin ja koneenhoitajan kirja. Koulutusta antavat merenkulkualan oppilaitokset mm. Kotkassa sekä Raumalla ja praktiikkavaatimukset selviävät Trafin sivuilta.
   Kutterinhoitajat rekrytoidaan hakemusten perusteella, seuraa ilmoittelua ja aina voi lähettää avoimen hakemuksen osoitteeseen info@finnpilot.fi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s