…nähdä hyviä kuvia luotsien toiminnasta, eikä vaan näitä meikäläisen kuvia, jotka on sitä paisi jätetty viime aikoina ottamatta, niin minulla on teille ratkaisu. Ystäväni Jacopo on viimeistellyt pitkän projektinsa ja julkaissut kirjan ”Jäinen matka Suomeen”.

Teos sisältää kuvia ja tarinaa talviselta rannikoltamme – ranskalaisen valokuvaajan silmin. Voisin kutsua kombinaatioksi, joka ei ainakaan ole kovin yleinen. Kuvat ovat materiaalia, joita ei missään muualla tapaa. Ehkä niissä on se sama juttu takana, kun tässä blogissakin. Erinomaisen erikoinen aihe. Joskus aikoinaan sellainen saattoi olla karhu haaskalla, nykyään sellainen ei ole enää kovin kiinnostavaa.

Jos siis haluatte yllättää isän, äidin, merikapteenin tai veljenvaimon erikoisella joululahjalla tai saada teoksen omiin kokoelmiin, niin tässäpä linkki verkkokauppaan:

http://www.blurb.fr/b/6592672-j-inen-matka-suomeen

Meikäläiseltä ei oikein ranska taitu (vaikka suvereenisti juuri ostin ranskaksi liput Iron Maidenin konserttiin), joten en vastaa seurauksista. Siltä se kuitenkin näytti, että kirjan voi tuolta tilata. Aion kokeilla itsekin. Kirja ei ehkä ole halvimmasta päästä, johtuen omakustanteisuudesta ja pienestä painoksesta, mutta varmasti joka sentin arvoinen. Laatuunhan sitä kannattaa määrän sijasta panostaa. Kysykää vaikka vaimoltani.

P.S. LUPAAN parantaa piakkoin tapani, ja julkaista jälleen kelvollisia kuvia. Kuvauskalusto on päivitetty ja erästä osaa vielä odottelen, jonka jälkeen alkaa räpsyä… Siitä tarkemmin lähiaikoina!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s