Jippii!

Vihdoinkin löysin paikan, jossa kuvat pääsevät oikeuksiinsa koko näytöllä ja kukaan sosialistimeditaatikko ei käpälöi resoluutioita. Eihän siinä ole mitään järkeä säädellä kuvia tuntitolkulla ja sitten katsoa, kun Turpakirja keittää niistä puuroa.

Paikka on siis tuo Squarespace, jonka otin 365-projektin myötä. Nyt sain sen vielä väännettyä vähän viisaampaan muotoon. No nyt kun minulla on taas tuollainen paikka (josta köyhdyn monta ruplaa), niin ajattelin tulevaisuudessa luoda sinne pop up -tyyppisiä gallerioita. Kenties myös avata webshoppia, jos joku on kiinnostunut kuvia ostamaan.

Puitteet on siis kohdallaan. Enää pitää opetella kuvaamaan. Ai että, kun pidän muuten noista vanhoista Minoltan linsseistä – taidan myydä pois sen ainoan nykyaikaiseni (tämän jutun artikkelikuva on sillä otettu, enkä kovin paljoa pidä siitä) ja käyttää senkin rahan käsitarkenteisiin laatupeleihin. Lasiin ja metalliin.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s